TT TRUMP SẼ THẮNG & TÁT CẠN ĐẦM LẦY (Tác giả: HOWELL WOLTZ- THIỆN THÀNH)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Trong khi Chris Miller được Tổng thống Donald Trump chọn làm sếp mới của Bộ Quốc phòng theo đề cử của Trung tướng Michael Flynn, cựu Thứ trưởng Bộ Quốc phòng Ezra Cohen-Watnick vẫn đang là một ẩn số và là một trong những ‘vũ khí tối mật’ giúp ông chủ Nhà Trắng lật ngược thế cờ.

Ezra Cohen-Watnick bắt đầu sự nghiệp của mình trong lực lượng tình báo duy nhất được Hiến pháp công nhận ở Mỹ – Văn phòng Tình báo Hải quân. Sau đó anh được đào tạo về Dịch vụ Quốc phòng Clandestine và CIA về chiến thuật, rồi chuyển sang làm việc trong Cơ quan Tình báo Quốc phòng dưới quyền của Tướng Flynn – tất cả quá trình vỏn vẹn trong khoảng một thập kỷ.

Watnick rất thông minh, có lẽ vì vậy mà khi Tướng Flynn trở thành Giám đốc Tình báo Quốc gia và chuyển đến làm việc tại Nhà Trắng, ông đã khôn ngoan đưa Ezra Cohen-Watnick đi cùng.

Tuy nhiên, những kẻ thuộc bộ máy nhà nước ngầm đã hãm hại tướng Flynn – hung thủ trong đó bao gồm cả Tham mưu trưởng của Tổng thống Trump – H.R. McMaster. Họ cũng tìm loại bỏ Ezra Cohen-Watnick, nhưng ông chủ Nhà Trắng đã không để điều đó xảy ra.

Tổng thống Trump biết rõ tài năng của Ezra Cohen-Watnick – và có lẽ ông đã để mắt đến Cohen-Watnick vì người thanh niên này đã đến thăm trường cũ của ông – Đại học Pennsylvania.

Ông Trump đã từ chối sa thải Cohen-Watnick theo đề xuất của các nhân viên Nhà Trắng và nhanh chóng điều anh đến giám sát Bộ Tư pháp. Điều này chứng tỏ ông chủ Nhà Trắng đã để mắt đến Jeff Session và “băng đảng” ở đó. Nhiệm vụ của Cohen-Watnick không phải là một công việc ở Bộ Tư pháp, mà là thu thập bằng chứng cho thời điểm lịch sử này – một cuộc chiến tổng lực, xử lý toàn bộ hệ thống nhà nước ngầm.

Chúng tôi sẽ kết nối một số đầu mối lại với nhau để dễ nhận thức được vấn đề hơn:

Đầu mối số 1

Trong cuộc họp báo của đội ngũ pháp lý của ông Trump vào ngày 19/11, luật sư kỳ cựu Sidney Powell đã cảnh báo nhà nước ngầm rằng bà sẽ “giải phóng Kraken” để xử lý tất cả bọn họ vì những gì họ đã gây ra cho đất nước của bà. Có thể thấy rõ ràng rằng Powell rất buồn vì những điều bà đã chứng kiến.

Vậy Sidney Powell đã thấy những gì trong khi những người khác lại không nhìn thấy? Chúng tôi có một manh mối cho bạn.

Luật sư Powell đã đảm nhận nhiệm vụ xử lý nhà nước ngầm và đang làm tất cả những việc này một mình, không được tổng thống hoặc chiến dịch của ông trả tiền. Thế nhưng, rõ ràng bà biết nhiều hơn bất kỳ luật sư nào của tổng thống, kể cả hoạt động gian lận nhằm chuyển phiếu từ ông Trump cho Biden.
Sidney khẳng định bà có “đầy đủ giấy trắng mực đen” để chứng minh sự gian lận đó. Và điều này đã khiến cho những kẻ đang ẩn náu trong bóng tối phải run sợ.

Và từ những gì chúng tôi phát hiện được từ các nguồn tin ở châu Âu, chúng tôi tin bà, vì bà đang bảo vệ Tướng Flynn. Tuy nhiên, chúng tôi không tìm thấy thông tin gì từ Ezra Cohen-Watnick. Anh luôn là “người vô hình và bất khả năng xâm phạm”.

Trung tướng Flynn đã bị Bộ Tư pháp, Tòa án và chính quyền Obama tìm cách thủ tiêu bằng sự vu khống tội tham nhũng và điều vô cùng kinh ngạc là ông vẫn còn sống, thậm chí ông có thể là nguồn tin cho Sidney Powell, vì ông đã thoát khỏi sự khống chế của những người đã xé nát cuộc đời ông.

Vậy bao nhiêu người bảo vệ Flynn đã vượt qua tất cả các vũng đầm lầy và biết nơi làm tổ của “bầy rắn, cá sấu, thằn lằn và ếch”? Chỉ một người – Ezra Cohen Watnick – Trợ lý trưởng của Tướng Flynn. Đầu mối số 2

Chúng tôi đã được cảnh báo từng bước những gì sắp xảy ra từ một tổ chức gọi là Q-Anon (viết tắt là Q). Không ai biết họ là ai hoặc sự tồn tại của họ có ý nghĩa như thế nào. Trong khi tất cả mọi người ở Washington DC phủ nhận sự tồn tại của ‘Q’ và truyền thông xã hội cấm đề cập đến nó, chúng tôi nhận thấy một người đàn ông duy nhất dám thừa nhận sự tồn tại của Q và công khai tuyên thệ với mục đích của nó – Tướng Michael Flynn.

Vào ngày lễ Quốc khánh năm nay (ngày 4/7), Tướng Flynn và toàn bộ gia đình của ông đã tuyên thệ dưới danh ngôn của Q: “WWG1WGA – Where we go one, we go all”.

Trong video, Tướng Flynn, ở giữa, đã đưa ra tín hiệu bàn tay (Tôi không biết ý nghĩa của nó là gì, nhưng sau khi trải nghiệm về nhà nước ngầm, ngón giữa có thể thích hợp hơn).

Bây giờ, thật lố bịch khi Emmet Sullivan – một Thẩm phán Tòa án Quận nhỏ bé thuộc chính quyền Obama tiền nhiệm lại ngang vi phạm luật pháp và Hiến pháp Hoa Kỳ để ngăn việc bãi bỏ vụ án của Tướng Flynn!

Họ không thể kham nổi hậu quả nếu buông xuôi và để ông trở lại Nhiệm kỳ thứ hai của Trump, bởi vì ông có kiến thức và có cách tiêu diệt tất cả bọn họ.

Đầu mối số 3

Luật sư Sidney Powell đã sử dụng thuật ngữ ‘giải phóng Kraken’ để mô tả điều bà sẽ làm với đảng Dân chủ của nhà nước ngầm và đám cặn bã RINO. Hầu hết mọi người đều nghĩ rằng bà đang đề cập đến loài quái vật bạch tuộc khổng lồ trong thần thoại. Nhưng thực tế không phải vậy.

Kraken là một chương trình chiến tranh mạng của Bộ Quốc phòng nhằm theo dõi và tấn công các hệ thống khác để thu thập bằng chứng về các hoạt động bất chính của các quốc gia và kẻ thù khác.

Nhưng bây giờ chúng ta biết rằng vụ thu giữ máy chủ SCYTL – một hoạt động bí mật ở Frankfurt do CIA kiểm soát.

Có vẻ như CIA đã hợp tác trong kế hoạch của Obama với người cố vấn của ông ta – George Soros, ĐCSTC và những người theo chủ nghĩa Toàn cầu đang tìm kiếm ‘Sự tái lập vĩ đại’, theo chủ nghĩa Marx nói về một cuộc lật đổ Chính phủ Hoa Kỳ – và tổng thống của nó – để chuyển đổi Hoa Kỳ từ nền tảng như Obama đã hứa.

Vậy ai trong quỹ đạo của Sidney Powell có thể biết về chương trình Kraken? Có phải chỉ là sự ngẫu nhiên khi bà sử dụng một thuật ngữ có thể cho “lũ chuột” biết rằng bà đang định vị chúng vào hôm 19/11 không?

Và nếu người cung cấp tin của bà biết thuật ngữ này, thì anh cũng có thể truy cập vào chương trình để hack và theo dõi các hacker. Nếu nhân vật đó là Ezra Cohen-Watnick, thì 2 trường hợp có thể xảy ra là anh đã biết và có quyền truy cập vào nó, hoặc những “kẻ hạ đẳng” đã vi phạm luật và anh đã bắt quả tang họ.

Đầu mối số 4 – trọng tâm của vấn đề

Vậy thì, ai đã luôn xuất hiện vào đúng thời điểm để trợ giúp chính quyền Trump? Một trong những hỗ trợ phải nhắc đến là ông chủ của Wikileaks.

Ngay cả khi bị giam giữ bởi các đặc vụ nhà nước ngầm của nhiều quốc gia, Julian Assange đã làm được điều đó – giống như ông đã làm trước cuộc bầu cử năm 2016 – mang lại cho tổng thống Trump ‘chiến thắng’ trong cuộc đổ bộ dự kiến của Hillary – bằng cách tung ra các email của chính đảng Dân chủ, chứng minh gian lận bầu cử, trong chính nội bộ của họ.

Đây là mô tả về sự kiện này :
Vào hôm 24/11, Wikileaks đã tung ra 8.761 Tài liệu CIA, tiết lộ cơ sở của CIA ở Frankfurt của Đức, được sử dụng để tấn công cuộc bầu cử bao gồm “phần mềm độc hại, virus, trojan, khai thác vũ khí hóa ‘zero day’, hệ thống điều khiển từ xa phần mềm độc hại và các tài liệu liên quan khác.
Các rò rỉ có chủ đích tiết lộ rằng một đơn vị tuyệt mật của CIA đã sử dụng thành phố Frankfurt làm điểm xuất phát cho nhiều cuộc tấn công đột nhập vào châu Âu, Trung cộng và Trung Đông.

Nhật báo “Süddeutsche Zeitung” của Đức đưa tin, tòa nhà được phát hiện ở Frankfurt là nơi có mạng lưới nhân viên tình báo rộng lớn bao gồm các điệp viên CIA, gián điệp NSA, nhân viên mật vụ quân sự, nhân viên Bộ An ninh Nội địa và nhân viên Cơ quan Mật vụ.

Nó báo cáo rằng người Mỹ cũng đã thiết lập một mạng lưới dày đặc tại các tiền đồn và các công ty pháo binh ở Frankfurt. Có vẻ như CIA đã sử dụng cùng một trung tâm dữ liệu nước ngoài để hack cuộc bầu cử Hoa Kỳ… và đã bị phát hiện.

Bây giờ tất cả đều đã bị phơi bày và giải thích tại sao những người chơi trò đảo chính lại trở nên điên cuồng như vậy. Các thành viên của ĐCSTC, Tổ chức Soros và những nhân viên Dominion Software lại bị phát hiện đang tình cờ “hoạch định giang sơn” ngay trong cùng một tòa nhà. Nghe có kỳ lạ không?

Vì vậy, trò chơi sắp kết thúc

Và chúng tôi không chắc có bất kỳ người đàn ông nào trên trái đất, ngoài Donald Trump, có thể đánh bại các tỷ phú, những kẻ hám quyền, những người theo chủ nghĩa Marx, những người theo chủ nghĩa Toàn cầu, những người theo chủ nghĩa Hồi giáo và những kẻ bẩn thỉu nói chung đã hủy hoại nền dân chủ.

Ngoài ra, những người châu Âu yêu nước và hàng tỷ người Trung cộng đang phải chịu đựng dưới bàn tay ĐCSTC sẽ nổi dậy lật đổ chính quyền cộng sản cũng như tiêu diệt tất cả các đồng minh của nó.

Khi ai đó tham gia vào một nền dân chủ lớn nhất trên trái đất, chẳng hạn như Ấn Độ, người ta sẽ bắt đầu hiểu tại sao những kẻ giật dây Soros / Davos lại bắt đầu sợ hãi.

Các đối thủ của Trump – cả nước ngoài và trong nước – đã âm mưu đánh cắp một cuộc bầu cử của nước Mỹ, và chính quyền Nhà Trắng đang nắm đầy đủ bằng chứng trong tay. Họ chắc chắn không chỉ là kẻ thù của Hoa Kỳ và Hiến pháp Hoa Kỳ mà còn là kẻ thù của tất cả những người yêu tự do.

Khi hành vi gian lận này được lặp lại một cách chính xác ở 6 bang thành trì của Đảng Dân chủ, bằng cách sử dụng các phương pháp giống nhau và cùng một khoản tiền của Nhà tài trợ công nghệ (Zuckerberg) bị phơi bày, thì đó là một cuộc đảo chính.

Những thách thức của tòa án hiện đang được triển khai sẽ tạo cơ hội cho Mỹ “tự cải tổ hệ thống” và đảo ngược hành vi trộm cắp từ những người theo chủ nghĩa Marx, đã âm mưu điều này một thế kỷ trước dưới thời Tổng thống Woodrow Wilson.

Nếu các lực lượng mác-xít bên trong và bên ngoài có hành vi xâm phạm, thì Lực lượng Đặc biệt sẽ bắt giữ họ – những người mà giờ đây tôi tin rằng đã nằm trong tầm ngắm của ‘Q’. Tuy nhiên, những kẻ phản bội không chỉ bao gồm những tên đầu sỏ này mà còn cả những người theo chủ nghĩa Toàn cầu ở Phố Wall và Grand Master, đã thừa nhận là Cộng tác viên của Đức Quốc xã, George Soros.

Các bản cáo trạng nên bao gồm các CEO của Big Media, Đảng Dân chủ, RINO, những người hút máu của chính phủ lớn và phát triển mạnh trong các cuộc chiến tranh bất tận, những người tham gia CIA, các sĩ quan quân đội và lực lượng an ninh chọn sai phe, cũng như Bộ Tư pháp và FBI…Tất cả phải bị bắt, bị xét xử và bị tống về phía Nam, đến Vịnh Guantanamo, để thảm họa kinh hoàng không bao giờ xảy ra nữa.

Howell Woltz _ Thiện Thành 

“TRUMP WILL WIN – HERE’S WHY”

By

Howell Woltz

November 24, 2020

These forces swore to defend my home nation from enemies ‘both foreign and domestic’ – and those who foment coups and steal elections in my homeland and abroad certainly qualify as ‘enemies’

Words fail me to describe the profundity of this news

Legendary Special Forces (Green Beret) hero, Christopher C. Miller, has been appointed Acting Secretary of The Department of Defense by the President, following the sacking of Mark Esper.

I just watched the ceremony and announcement of this momentous move on the Hallowed Grounds of Ft. Bragg in my home state of North Carolina, where monuments to Special Forces heroes past, stand in remembrance.

Only a handful of insiders knew this move was coming, and Mark Esper—fired Secretary of Defense—was apparently not among them, though I’m sure he suspected his sacking was on the way.

In fact, Esper might be considered the enemy for publicly opposing the president’s use of The Insurrection Act of 1807 to put down the Marxist  BLM/Antifa/Democrat riots over the summer with military forces—if needed.

The president never invoked this centuries-old Act, but Esper outed himself as a Sleeper for the Deep State with protestations against his boss—over something that never happened—which served the Marxists well.

But the jaw-dropping moment for me, was just before Special Forces Legend, Chris Miller’s speech, when the young man introducing him came to the podium.

I was just writing about him—former Undersecretary of Defense, Ezra Cohen-Watnick—and I did a double-take.  It was the same man in my script.

Without getting too deep in the weeds as they say, this brilliant young man began his career in the only Constitutionally recognised intelligence force in America—Office of Naval Intelligence—which I found so interesting.

 Ladies, Gentlemen & Patriots—let me introduce the man we believe to be ‘Q’—Trump’s secret weapon—Ezra Cohen-WatnickHe was then ‘trained’ in Defense Clandestine Services and by the CIA in ‘tactics’ (I now believe to observe them), then moved to work in the Defense Intelligence Agency under Lt. General, Michael Flynn—all within about a decade after puberty.

He’s that smart, so when General Flynn became Director of National Intelligence and moved to the White House, he wisely brought Ezra Cohen-Watnick with him.

Deep State hacks who prompted General Flynn’s ouster—including President Trump’s Chief of Staff, Red-loving H.R. McMaster—also tried to have Cohen-Watnick removed, but President Trump would have none of it.

A RINO Globalist or Chinese flag is more appropriate for McMaster than one from America—which  you may notice is missing—no PATRIOTIC AMERICAN GENERAL would allow such a photo—but an Obama globalist didPresident Donald Trump knows talent—and this young man went to his alma mater, University of Pennsylvania—so perhaps he had his eye on Ezra.

Trump refused staff recommendation to fire Flynn’s protégée and moved Ezra to check out the Department of Justice—which many including myself believe was to keep an eye on Jeff Session and the hapless gang there.

His mission was not a job, in my opinion, but to gather evidence for what appears to be this very moment in history—a Reckoning with the Deep State.

Born in 1986, this brilliant young man at the age of just 34, is the Under Secretary of Defense for Intelligence—and was, in my opinion—symbolically chosen to introduce the new Department of Defense boss, Chris Miller, to send a signal to the rats that their days are numbered.

And he introduced this guy—a no nonsense legend:

 This real warrior, Christopher miller, will be protecting the president and our nation from enemies, both foreign and domestic—which seems to be a very long list

So let’s connect some dots—but not in order. 

 Recognise the lady who has fought relentlessly for justice for general Michael Flynn—and seemingly knows more about Scytl and the Democrat vote fraud than anyone?  That was a clue

Here’s Clue 1

Attorney Sidney Powell is a relentless warrior whose shaking voice warned the Deep State last Thursday night in Trump’s litigation team’s press conference that she would ‘release the Kraken’ on them for what they had done to her country.

This fine lady was visibly and audibly upset by what she had just witnessed.

So what had Sidney Powell seen that the others had not?  We’ve got a clue for you.

Attorney Powell has taken on the Deep State like none other, and is doing all of this on her own—not being paid by the president or his campaign—yet clearly knows more than any of the president’s own attorneys about what actually took place with the international ‘switching’ of votes to elect Biden.

More forbidding to the bastards hiding in the dark, Sidney says she has ‘the receipts’ now to prove it.

And from what we’ve discovered from our sources here  in Europe, we believe her, as CIA insiders have admitted providing her the goods—because she was protecting General Flynn—but we have nothing from Ezra Cohen-Watnick.

He is invisible and incommunicative—perhaps a wise choice as the most pursued man on earth.

Lt. General Flynn has been so corruptly and terribly destroyed by the Obama Department of Justice, the Courts and the Deep State, that it is amazing he is still alive—but it is doubtful he could have been the source for Sidney Powell, as he has been precluded from involvement by those who tore up his life—over nothing.

Yet we’ve been warned every step of the way what was coming by this thing called Q-Anon, yet no one knows who this is—or even if such a person exists.

We now think we know, and may God protect him.

How many Flynn protégées have waded through all the Swamp puddles and know where the snakes, alligators, lizards and frogs nest?

Just one—Ezra Cohen Watnick—General Flynn’s chief protégée.

Clue 2—again, not in order

While everyone in DC disavows ‘Q’ and Social Media now bans its very mention, I noticed only one man who acknowledged Q and publicly took an oath to its cause—General Michael Flynn.

Don’t believe me?  On Independence Day this year (July 4th), General Flynn and his entire family took the WWG1WGA oath with him. “Where we go one, we go all”.

General Flynn is in the middle of the video giving the hand signal (I have no clue what it means, but after his Deep State experience, the middle finger might have been more appropriate).

Now it makes sense that a pathetic ridiculous little Obama District Court Judge in DC (the Not-So-Honourable Emmet Sullivan) is violating law and Constitution to prevent General Flynn’s case from being dismissed!

They can’t afford to have him loose and back in Trump’s Second Term—because he has the knowledge of how to destroy them all.

Clue 3

Sidney Powell used the term ‘Release the Kraken’ to describe what she is going to do to the Deep State Democrat and RINO scum—and most thought she was referring to the legendary mythological octopus-like giant.

But she wasn’t.

 According to the CIA’s own information operations centre“Kraken is a Department of Defense cyber warfare program that tracks and hacks other systems to acquire evidence of nefarious actions of other nations and enemies.” (Hat tip to Pam Geller Reports)

But we now know that the SCYTL server seizure was from a secret operation in Frankfurt—actually controlled by the CIA.

It appears the CIA partnered in the Obama scheme with his mentor, George Soros, the CCP and Globalists seeking ‘the Great Reset’, which is Marxist-speak for an overthrow of the U.S. Government—and its president—to “fundamentally transform the United States” as Obama promised.

So who in Sidney Powell’s orbit could possibly know about the secret CIA hacking program “Kraken”?

Was it just a coincidence that she used the one term that might let the rats know she was on to them at last Thursday’s presser?

And if her source knew the term, might he also have access to the program to hack and track the hackers?

If he were the man over all intel—oh say like Ezra Cohen-Watnick, her client’s Number One—he either knew about it and had access to it, or the lowlifes were breaking the law and he caught them red handed.

Clue 4—Again, not in order, but relevant today

So, who always shows up at just the right moment to save the day like the Lone Ranger and Tonto–even if it’s before the crime? 

Imprisoned by Deep State operatives of multiple nations, Julian Assange did it—just like he did before the 2016 election— giving our president the ‘win’ in a projected Hillary’s landslide—by dumping the Democrat’s own e-mails proving election fraud, in their own primary.

Another dump was made on March 7, 2017, which made the predicate for this news this week:

“Wikileaks has dumped 8,761 CIA Documents on Tuesday revealing CIA base in Frankfurt #Germany which was used to hack elections incl “malware, viruses, trojans, weaponized ‘zero day’ exploits, malware remote control systems and associated docs.->

The leaks purportedly revealed that a top secret CIA unit used the German city of Frankfurt as starting point for numerous hacking attacks on Europe, China and Middle East.

German daily “Süddeutsche Zeitung” reported the building was known to be home to a vast network of intelligence personnel including CIA agents, NSA spies, military secret service personnel, Department of Homeland Security employees and Secret Service employees.

“It reported the Americans had also established a dense network of outposts and shell companies in Frankfurt.

It appears the CIA was using the same foreign data center to hack the US elections… and got caught.”

THESE WIKILEAKS CLIPS AND COMMENTS FROM RELEVANT SOURCES ARE A TREASURE TROVE–INDICATING SIDNEY POWELL’S INFO IS REAL INTEL

Now it all makes sense—and explains why the coup players are going nuts.

 

Brutalised by the Deep State 5-eyes thugs, this hero, Julian Assange, remains defiantSocial media has shut down any mention of this (yep, me too—I’m ‘banned’ from Twitter for even talking about it).

The press is whistling past the graveyard ignoring the evil spirits they have themselves created and conjured.

The dirtbags in government and Establishment Republicans who will profit from the Great Reset to World Marxism are saying “Perhaps we should just ‘move on’.”

Not a chance as long as the 80 million of us Americans who were just robbed have had our say.

We may lose, but not without a fight—perhaps even a real one.

The CCP is more nervous than a pregnant nun at Confession, and the Soros Foundation and Dominion Software sports have taken leave of office(s)—which were coincidentally in the same buildings.

Odd, no?

So we near the endgame

And I’m not sure that any one man on earth can defeat the billionaires, power-mongers, Marxists, Globalists, Islamists and general filth arrayed against we the ‘deplorables’—even Donald Trump.

And it’s not only us,  it’s  the European lovers of their own nations and the billion plus Chinese who suffer under the CCP as well as their neighbors down under who will be consumed. 

They all agree with us.

When one throws in the largest democracy on earth, India, one begins to understand why the Soros/Davos jerks are shaking in their Guccis.

Trump’s opponents—both foreign and domestic—have openly and notoriously flaunted the laws to steal an election in my home nation, and we have the evidence. 

They are definitely enemies of the United States and its Constitution—but also of all free people.

I’ve listed hard evidence of the fraud for a week, so don’t give me the tired CNN line ‘but there’s no evidence’.

When 71 of precincts out of just one city (Milwaukee, Wisconsin) have more votes than voters (up to 350%) that’s all one needs to know. 

When this fraud is precisely repeated in six Democrat stronghold states using the same methods and the same Tech Oligarch’s cash (Zuckerberg), it is a coup d’etat.

The court challenges presently deployed will give my home nation a chance to allow the ‘system’ to correct itself and reverse this theft of America by Marxists who plotted this a century ago under President Woodrow Wilson.

But if that process has also been compromised beyond utility by the Marxist forces within and without, then the perpetrators should be arrested by Special Forces—whom I now believe report to ‘Q’.

Those proven by affidavits and other evidence to have directly participated in this plot to deprive America of its choice of presidents should be arrested on charges of treason.

That includes the Social Media Smurfs

 These four men are as evil as George Soros—and maybe worseThey gambled and lost.  They forgot Rule #1, “If your plan is to kill the king, do not miss”

The traitors include not only these Oligarchs—our new ‘Robber Barons’—but Wall Street Globalists and the Grand Master, admitted Nazi-Collaborator, George Soros.

The indictments should include the CEOs of Big Media, the Democrat Party, RINOs who suckle at the teat of big government and thrive on endless wars, CIA participants, military officers and security forces on the wrong side, as well as the Department of Justice and FBI who played such a wilfully blind part—or participated.

All—should be arrested, tried, and sent south—to Guantanamo Bay—so this never, ever, happens again.

As an interesting note from my law days, the criminal code, Title 18, made “Misprision of a Felony”—not telling when someone broke the law—one of the first four, and not telling about treason qualifies.

Yes, here is the law under which all Democrat Party hacks and operatives should be charged:

“Whoever, having knowledge of the actual commission of a felony cognizable by a court of the United States, conceals and does not as soon as possible make known the same to some judge or other person in civil or military authority under the United States, shall be fined under this title or imprisoned not more than three years, or both.”

18 USC §4

My suggestion to you miscreant traitors is to call Sidney Powell right this moment and join the choir.

Howell Woltz

howell@therichardsonpost.uk